lifto5 – Tehokas ja joustava tapa liikkuvaan ja turvalliseen henkilönostintyöskentelyyn

Lifto5 yhdistää korista ajettavan ja helposti liikuteltavan henkilönostimen edut. Ei rekkakuljetuksia. Kevyt ja helposti kuljetettavissa pakettiautossa tai peräkärryssä. Lifto5 on ajettavissa ylhäältä korista. Jatkuva siirtyminen lattian ja nostokorin välillä poistuu. Kevyt ja pieni laite siirtyy näppärästi työpisteestä, huoneesta tai kerroksesta toiseen. Enemmän työaikaa, vähemmän kuljetus- ja joutoaikaa!

Konevuokraamoille helposti kuljetettava nostin mahdollistaa entistä korkeamman käyttöasteen. Pienet käyttö- ja ylläpitokustannukset. Yksinkertainen ja täysin manuaalinen, ei hydrauliikkaa, ei sähköä, vähemmän huollettavia kohteita. Enemmän tuottavaa aikaa!

LiftoOy tarjoaa nopeat ja joustavat varaosa- huolto- ja tukipalvelut.

Noora Iloranta