Lifto5 -henkilönostin

Lifto5 on ainoa henkilönostin markkinoilla, joka on käyttäjänsä kuljetettavissa sekä ajettavissa ylhäältä korista.

Lifto Oy on tuonut markkinoille uudenlaisen, kevyesti liikuteltavan, ja ylhäältä ajettavan henkilönostimen. Uudenlainen henkilönostin voidaan kuljettaa kustannustehokkaasti pakettiautossa tai peräkärryssä, ja sen liikuteltavuus, sekä käyttöönotto sujuvat vaivattomasti yhdeltä henkilöltä.

 • työskentelykorkeus 5 metriä eli työskentelytaso nousee 3 metriin

 • Vain 160 kg painava henkilönostin mahdollistaa helpon käsiteltävyyden ja kuljetuksen

 • Helposti nostettavissa tavalliseen pakettiautoon tai peräkärryyn yhden henkilön voimin

 • Käyttöönotto pakettiautosta alle minuutissa

 • Edulliset käyttökustannukset

 • Nostin ajettavissa ylhäältä työtasolta - ylä- ja alasuuntaan sekä eteen- ja taaksepäin

 • Mahtuu ovista ja pieneenkin hissiin

 • Nosto / lasku akkuporakoneella

 • Lattialla liikkuminen ja ohjaus käsikammilla

 • Täysin manuaalinen

 • Yksinkertainen rakenne, lähes huoltovapaa käyttö – ei vuotavaa hydrauliikkaa tai tyhjiä akkuja

 • Täyttää henkilönostinstandardin EN-280 sekä konedirektiivin vaatimukset


Kompakti henkilönostin mahtuu useimmista oviaukoista ja pieneenkin hissiin. Käyttöönotto on nopeaa, kori nousee kolmeen metriin akkuvääntimen avulla ja nostinta ajetaan käsikammilla. Näin yletät työskentelemään 5 metrissä ilman jatkuvaa alas tulemista ja uudelleen nousemista. Uudenlaisen henkilönostimen avulla työ on tehokasta ja turvallista myös niissä kohteissa, joissa aiemmin työskentely on ollut vaivalloista ja työskentely on tapahtunut tikkailta tai telineiltä.

Lifto henkilönostinta voidaan ajaa työtasolta niin vertikaalisesti kuin horisontaalisestikin. Työn tehokkuus nousee, kun tikkailta tai telineiltä ei tarvitse laskeutua, niitä siirtääkseen toiseen työpisteeseen.

Lifto5 on turvallinen, tukeva ja helppokäyttöinen nostin, joka yhdistää perinteisen rakennustelineen, tikkaan ja henkilönostimen parhaat ominaisuudet. Lifto5 on helppo kuljettaa kuten perinteinen tikas tai teline. Yleisesti ottaen tikas ei ole yhtä tukeva kuin henkilönostin. Lifto5 nostin on tukevuudeltaan kuten perinteinen henkilönostin eli täyttää EN-280 standardin.

Lifto5 on täysin manuaalinen- nosto ja lasku voidaan kuitenkin tehdä akkuporakoneella. Ylhäältä korista Lifto5-nostinta voidaan ajaa pyörittämällä käsikampia. Levitettävästä alustasta huolimatta etäisyys nostokorista seinään vain 20cm eli käyttäjää yltää seinään helposti.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa kierrätettävistä materiaaleista –lähes 100% alumiinia. Lifto5 nostin on ergonomisesti suunniteltu ja siinä on hyvin tilaa myös työkaluille ja tarvikkeille.

Täysin manuaalisesti käytettävän Lifto -henkilönostimen rakenne on yksinkertainen. Nostin on lähes huoltovapaa – ei vuotavaa hydrauliikkaa tai tyhjiä akkuja. Lifto-ylläpitosopimuksella huollatat ja katsastat henkilönostimesi vaivattomasti.

Lifto harmaa paku & nostin.png
Vastaanota tuoteinformaatiota sähköpostiisi *
Vastaanota tuoteinformaatiota sähköpostiisi