Manuaalinen, kevyt ja helposti käytettävä Lifto -henkilönostin uudistaa työskentelyn työmailla ja huoltokohteissa.

Lifto tuo markkinoille uudenlaisen, kevyesti liikuteltavan, ja ylhäältä ajettavan henkilönostimen. Uudenlainen henkilönostin voidaan kuljettaa kustannustehokkaasti pakettiautossa tai peräkärryssä, ja sen liikuteltavuus, sekä käyttöönotto sujuvat vaivattomasti yhdeltä henkilöltä.

Kompakti henkilönostin mahtuu useimmista oviaukoista ja pieneenkin hissiin. Käyttöönotto on nopeaa, kori nousee kolmeen metriin akkuvääntimen avulla ja nostinta ajetaan käsikammilla. Uudenlaisen henkilönostimen avulla työ on tehokasta ja turvallista myös niissä kohteissa, joissa aiemmin työskentely on ollut vaivalloista ja työskentely on tapahtunut tikkailta.

Lifto henkilönostinta voidaan ajaa työtasolta niin vertikaalisesti kuin horisontaalisestikin. Työn tehokkuus nousee, kun tikkailta tai telineiltä ei tarvitse laskeutua, niitä siirtääkseen toiseen työpisteeseen.

Täysin manuaalisesti käytettävän Lifto -henkilönostimen rakenne on yksinkertainen, nostin on lähes huoltovapaa – ei vuotavaa hydrauliikkaa tai tyhjiä akkuja.